Forældremyndighed
“Du skal have fuld tillid til mig som din advokat. Udover at klare det juridiske, skal jeg guide dig trygt gennem processerne. Jeg er på din side og arbejder for at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn.”

ADVOKAT RASMUS HEDEGAARD
- SPECIALIST I SAGER OM FORÆLDREMYNDIGHED

Jeg, Rasmus Hedegaard har valgt at specialisere mig i retssager og har stor erfaring i at føre retssager om forældremyndighed og bopæl som familieretsadvokat. Jeg fører sager om ændringer i forældremyndigheden ved domstolene over hele landet – og jeg er også klar til at rådgive og vejlede dig.

Jeg er født i 1978 og er jurist fra Århus Universitet. Jeg er advokat med møderet for Højesteret og partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik, der beskæftiger 10 advokater og mange dygtige sekretærer.

Det er vigtigt for mig, at hver eneste sag om forældremyndighed eller bopæl, jeg arbejder med, bliver belyst til mindste detalje. Jeg er en del af Mødrehjælpen - en gang om ugen yder jeg rådgivning i Mødrehjælpens retshjælp i Århus. Derudover holder jeg foredrag og underviser – både hos diverse foreninger og andre advokater – og bruges i øvrigt ofte af medierne som "ekspert". 

Valg af familieretsadvokat til sag om forældremyndighed er en tillidssag

Når du skal vælge advokat, skal du vælge en familieretsadvokat, der har fuldstændig styr på juraen omkring forældremyndighed, bopæl og samvær. Det har jeg selvfølgelig. Samtidig er jeg fuldstændig på din side under hele sagen om forældremyndighed eller bopæl - det betyder, at du har en person ved din side, som taler din sag og arbejder for at skaffe dig de bedste betingelser for dig og dit barn.
Det er også væsentligt, at du finder en familieretsadvokat, som du finder det naturligt at betro dig til. Udover at klare det juridiske, skal advokaten guide dig trygt gennem processerne. Det er særlig vigtigt i sager, der handler om børn. For ingen sager er vel mere følelsesmæssigt tunge end sager, der netop handler om børn.

Få hjælp fra et helt hold af dygtige familieretsspecialister

Med mig som din advokat, får du et helt team af dygtige familieretsspecialister bag dig. I forældremyndighedssager arbejder jeg tæt sammen med mine dygtige kolleger familieretsadvokat Marita Susanna Hinge og familieretsadvokat Kristian Korshøj Jørgensen.

Du kan læse mere om Marita Susanne Hinge her på hendes egen hjemmeside.

Hvis du ønsker, jeg skal hjælpe dig med din sag om forældremyndighed, bopæl eller samvær - eller du blot vil have et godt råd - så send en mail til mig - advokat med speciale i forældremyndighedssager, Rasmus Hedegaard - på adressen rh@advohus.dk, så ringer jeg dig op. Det koster selvfølgelig ikke noget at få et telefonopkald.

Hvis du ikke kan få fat på mig, så kontakt advokatsekretær Anne Karin Kreutzfeldt på 87 80 12 74 eller mail akk@advohus.dk