Ud over at klare det juridiske, guider vi dig trygt gennem processerne. Vi er på din side og arbejder for at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn.

Kontakt Kristian Korshøj Jørgensen

Jeg har styr på alle de juridiske finesser, og du er altid velkommen til at tage fat i mig for en snak om de problemer, du oplever med forældremyndighed, bopæl eller samvær.
Tag fat i mig nu på 42 40 78 48.

Kristian Korshøj Jørgensen, din familieretsadvokat

Jeg kan være din advokat i alle typer sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Med mig som din advokat kan du være sikker på, at jeg kæmper for dine og dit barns interesse. Jeg sørger for, at din version af sagen kommer frem i retten, og at du får den bedste repræsentation, du kan få.

Jeg ved, at det drejer sig om det vigtigste i dit liv, dine børn. Derfor kan du regne med, at jeg vil kæmpe med dig og for dig. Alle sider af din sag skal frem i retten, og du kan være sikker på, at alle retsgarantier bliver overholdt.

Et team af familieretsadvokater

Vi er er team af seks dygtige advokater, der alle har specialiseret sig inden for familieret, dvs. forældreansvar, forældremyndighed, bopæl og samvær. Det er områder, der nemt bliver meget konfliktfyldte, fordi begge parter kæmper for deres del i barnets liv.

Et samarbejde baseret på tillid

Jeg og resten af teamet står på din side under en eventuel retssag om forældremyndighed eller bopæl og taler din – og dit barns sag. Vores samarbejde skal være baseret på tillid, både tillid til min faglige vurdering af din sag og en tillid, der gør, at du er tryg ved at tale med mig.

Kristian Korshøj Jørgensen, familieretsadvokat

  • Jurist fra Aarhus Universitet
  • Arbejdet for Kongehuset