Få hjælp fra det stærkeste team af familieretsadvokater nu. Vi er specialister inden for forældremyndighed, bopæl og samvær.

Kontakt Patricia Arff Sand

Tag fat i mig på 71 91 92 52 eller pas@advohus.dk og få en snak om din sag.

Patricia Arff Sand Jørgensen

Det er vigtigt for mig, at mine klienter og jeg, har en god og fornuftig dialog under hele samarbejdet. Særligt når samarbejdet indledes, er netop dét vigtigt for mig, så jeg kan yde den bedst mulige rådgivning til mine klienter, og de kan føle sig trygge ved mig og ved processen.

Jeg er som person meget jordnær, og det tager jeg med ind i den juridiske verden. Jeg lykkes med at kombinere de to ting, og det giver mine klienter en bedre forståelse af hvad der sker i deres sag og i processen, som for de fleste er ukendt.

Som advokat er det ikke min opgave at optrappe konflikterne, men derimod sikre at barnets tarv overholdes og at konflikterne nedtrappes. Det kan i mange sager være svært som forælder at lade følelserne ligge, hvilket er forståeligt fordi det handler om det dyrebareste man har, og en anden vigtig opgave for mig er derfor også, at rådgive og vejlede mine klienter i alt det der ikke handler om følelser.