Forældremyndighed
“Det er vigtigt for mig, at hver eneste sag om forældremyndighed eller bopæl, jeg arbejder med, bliver belyst til mindste detalje”

MISTANKE OM VOLD ELLER SEKSUELT MISBRUG

Mener du slet ikke, der skal være samvær overhovedet mellem den anden forælder og barnet?
Oplever du vold eller seksuelt misbrug af dit barn under samværet eller fra tidligere? Beskylder den anden forælder dig pludselig for vold eller seksuelt misbrug af barnet?

I sager om vold kan det være relevant at søge om en midlertidig afgørelse om forældremyndighed og en midlertidig afgørelse om suspension af samvær.  Dokumentation for vold kan være politianmeldelse, underretning til kommunen eller erklæring fra krisecenter.

Hvis du har mistanke om grænseoverskridende adfærd overfor dit barn i samværssituationen, eller hvis din tidligere partner beskylder dig for vold mod eller  seksuelt misbrug af dit barn under samvær, så ring til mig. Jeg har stor erfaring i at hjælpe i den slags krisesituationer og kan rådgive dig om dine muligheder og rettigheder.

Jeg hjælper også, hvis kommunen pludselig fortæller, at de vil tvangsfjerne dit barn – enten fra dig eller den anden forælder. Ring til mig og få en snak om, hvad vi kan stille op for at hjælpe dig bedst muligt. Advokat Rasmus Hedegaard, tlf. 87 80 12 74 eller mail rh@advohus.dk