Som din advokat formidler vi din vinkel på sagen i retten og får det gjort klart og tydeligt, hvad du mener er bedst for dit barn.

Vil kommunen starte en sag i Familieretshuset om dit barn?

Vi kan være advokat for dig i Familieretshuset og Familieretten. Tag fat i os nu og lad os få en snak om din sag og dine muligheder.

Vi er et super godt team på seks dygtige advokater med speciale i familieret, og vi er klar til at hjælpe dig.

Find ud af mere om os

Kommunen kan starte en sag

I det nye skilsmissesystem har kommunen ret til at starte en sag i Familieretshuset, hvis den mener, at en afgørelse om forældremyndighed, bopæl eller samvær kan forhindre en aktuel tvangsanbringelse af barnet udenfor hjemmet.

Hvis kommunen henvender sig til Familieretshuset, undersøger Familieretshuset sagen og udveksler oplysninger med kommunen. Hvis Familieretshuset er enig i kommunens vurdering, vil sagen blive betragtet som en kompleks sag (rød sag) og blive behandlet sådan.

Familieretshuset kan ikke træffe midlertidig afgørelse om bopæl og forældremyndighed i sager, som er startet efter kommunens initiativret.

Du kan få beskikket en advokat

Hvis der bliver indledt en sag på kommunens initiativ, kan Familieretshuset beskikke en advokat for forældrene. Det sker uafhængigt af forældrenes økonomi, og forældrene skal altså ikke opfylde betingelserne for fri proces.