Med mig ved din side, er du sikker på at blive klædt godt på i din egen sag, og du får rådgivning om, hvordan du får det bedst mulige samarbejde til gavn for dit barn.

Kontakt Jesper Frøkjær

Med min hjælp får du overblik over din sag, og du kan være tryg ved, at du får det bedst mulige resultat. Jeg vejleder dig desuden om, hvordan du får den bedst mulige hjælp og støtte i den situation du står i.
Ring til mig på 71 919 243.

Jesper Frøkjær – sager om forældremyndighed

Jeg kan hjælpe dig i alle former for forældremyndighedssager og retssager om bopæl og samvær, fra sagen starter i Familieretshuset og fortsætter i Familieretten. Jeg taler din sag og hjælper dig med at få dine synspunkter hørt og sagen ordentligt belyst, uanset om det drejer sig om bopæl, samvær eller uenighed om forældremyndighed.

Hjælp – vi er uenige om, hvor barnet skal bo

Er du og din tidligere partner uenige om, hvor jeres barn skal bo, er der hjælp at hent. Helt grundlæggende er det sådan, at man som bopælsforælder har nogle rettigheder, man ikke har som samværsforælder.. Derfor kan det være svært at nå til enighed om, hvem der skal være hvad. Det kan også være, at bopælsforælderen vil pludselig flytte væk med barnet, og du ikke er enig.
Jeg kan hjælpe dig med at tage din sag i Familieretten.
Tag fat i mig nu på 71 919 243.

Fra konflikt til hverdag og samarbejde

Min rolle er at finde vejen til et fremtidigt samarbejde i jeres konflikt. En sag om forældremyndighed tager ofte udgangspunkt i, at man står i en krise med sit barn i centrum. Derfor er det min primære opgave at skabe ro og overblik over din situation, og at rådgive dig på baggrund af fakta.

Til gavn for dig og dit barn

Med mig ved din side, er du sikker på at blive klædt godt på i din egen sag, og du får rådgivning om, hvordan du får det bedst mulige samarbejde fremadrettet – til gavn for dig og dit barn.