Ud over at klare det juridiske, guider vi dig trygt gennem processerne. Vi er på din side og arbejder for at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn.

Kontakt Rasmus Hedegaard

Jeg fører sager om forældremyndighed over hele landet og er klar til at rådgive og vejlede dig - uanset hvor du bor i landet.
Tag fat i mig på 20 76 20 88 eller rh@advohus.dk og få en snak om din sag.

Advokat Rasmus Hedegaard - specialist i sager om forældremyndighed

Jeg, Rasmus Hedegaard har valgt at specialisere mig i retssager og har stor erfaring i at føre retssager om forældremyndighed og bopæl som familieretsadvokat. Jeg fører sager om ændringer i forældremyndigheden ved Familieretten over hele landet – og jeg er også klar til at rådgive og vejlede dig.

Medierne bruger mig som ekspert i forældremyndighedssager

Det er vigtigt for mig, at hver eneste sag om forældremyndighed eller bopæl, jeg arbejder med, bliver belyst til mindste detalje. Jeg er en del af Mødrehjælpen - en gang om måneden yder jeg rådgivning i Mødrehjælpens retshjælp i Aarhus. Derudover holder jeg foredrag og underviser – både hos diverse foreninger og andre advokater – og bruges i øvrigt ofte af medierne som "ekspert".

Valg af familieretsadvokat til sag om forældremyndighed er en tillidssag

Når du skal vælge advokat, skal du vælge en familieretsadvokat, der har fuldstændig styr på juraen omkring forældremyndighed, bopæl og samvær. Det har jeg selvfølgelig. Samtidig er jeg fuldstændig på din side under hele sagen om forældremyndighed eller bopæl, uanset om det er i Familieretshuset eller i Familieretten. Det betyder, at du har en person ved din side, som taler din sag og arbejder for at skaffe dig de bedste betingelser for dig og dit barn.

Familieretsadvokat med møderet for Højesteret

Jeg er født i 1978 og er jurist fra Aarhus Universitet. Jeg er advokat med møderet for Højesteret og er partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik, der beskæftiger mange advokater og mange dygtige sekretærer.

Hvis du ønsker, jeg skal hjælpe dig med din sag om forældremyndighed, bopæl eller samvær - eller du blot vil have et godt råd, så send en mail til mig på rh@advohus.dk, så ringer jeg dig op. Det koster selvfølgelig ikke noget at få et telefonopkald.
Hvis du ikke kan få fat på mig, så kontakt advokatsekretær Søren Bruun på 87 30 40 20 eller mail sb@advohus.dk.

Advokat Rasmus Hedegaard - specialist i forældremyndighedssager:

  • Jurist fra Århus Universitet
  • Møderet for Højesteret
  • Partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik
  • Frivillig i Mødrehjælpen

En advokat du kan betro dig til

Det er væsentligt, at du finder en familieretsadvokat, som du finder det naturligt at betro dig til.
Udover at klare det juridiske, skal advokaten guide dig trygt gennem processerne. Det er særlig vigtigt i sager, der handler om børn. For ingen sager er vel mere følelsesmæssigt tunge end sager, der netop handler om børn.