Som din advokat formidler vi din vinkel på sagen i retten og får det gjort klart og tydeligt, hvad du mener er bedst for dit barn.

Kan du ikke gennemskue eller overskue det nye skilsmissesystem og de mange nye tiltag?

Få advokathjælp – vi kender systemet ud og ind og kan hjælpe dig med at navigere i det. Som din advokat kan vi være med dig hele vejen, både i Familieretshuset og Familieretten.

Find din advokat blandt Danmarks stærkeste familieretsteam.

Læs mere om os her

Familieretshuset

Familieretshuset svarer til det tidligere Statsforvaltningen, men med flere nye tiltag. Familieretshuset er indgangen til systemet, og de lettere sager afgøres her, mens de mere komplekse sager afgøres i Familieretten.

I Familieretshuset kan I få hjælp og rådgivning til at håndtere jeres uenigheder. Der er fokus på konflikthåndtering og rådgivning for at hjælpe jer til selv at håndtere eventuelle uoverensstemmelser om jeres fælles børn. En særlig børneenhed yder støtte og rådgivning til børn og foretager børnesagkyndige undersøgelser og børnesamtaler.

Sådan starter du en sag i Familieretshuset

Ønsker du at starte en sag om forældremyndighed, bopæl eller samvær, skal du gøre det på Familieretshusets hjemmeside – hvor du skal udfylde et spørgeskema. Enhver henvendelse til Familieretshuset skal ske digitalt på hjemmesiden, ellers bliver henvendelsen afvist.

Familieretshuset screener din ansøgning på baggrund af de oplysninger, du har givet. Inden fem hverdage skal den sendes videre til sagsbehandling. Det foregår i tre spor: enkel sag (grøn sag), mindre enkel sag (gul sag) eller kompleks sag (rød sag). Hvis der er flere slags sager med de samme forældre, kan sagerne behandles samlet.

Det nye skilsmissesystem

Få styr på det nye skilsmissesystem, ”samarbejde efter skilsmisse” og delt bopæl.

Læs mere her