Ud over at klare det juridiske, guider vi dig trygt gennem processerne. Vi er på din side og arbejder for at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn.

Kontakt Susse K. Fraaby

Du kan trygt lægge dit problem i mine hænder i tillid til, at jeg skaffer dig en god løsning. Jeg forsøger at trække det følelsesmæssige kaos ud af sagen og skabe en ramme, som det er nemmere at navigere i.
Tag fat i mig på 53 507 507.

Susse K. Fraaby – din advokat i sager om forældreansvar

Min opgave som advokat er at få din sag om forældreansvar og bopæl gennem systemet og belyse din vinkel på sagen. Som advokat skal jeg hjælpe med at skabe en løsning, der fungerer ude i virkeligheden, for dig og for dit barn.

Jeg skal ikke engagere mig følelsesmæssigt i sagen

Jeg skal ikke engagere mig følelsesmæssigt i din sag, i stedet skal jeg bevare overblikket og holde mig oppe i helikopteren – sådan hjælper jeg dig bedst, nu og på længere sigt.

Jeg forsøger at gøre tingene så konstruktive og operationelle som muligt. Det gør jeg ved at omsætte de juridiske muligheder til konkrete løsninger, der ikke giver anledning til yderligere konflikter. Advokaten skal ikke være med til at optrappe konflikten, men hele tiden arbejde konstruktivt for barnets bedste – med fokus på, at der er et liv efter retssagen.

Advokat til retssager om forældreansvar og bopæl

Min ekspertise er juraen, og jeg er stærk som procedureadvokat i retten. Jeg fremfører dine synspunkter, så de bliver hørt og sørger for, at sagen bliver grundigt belyst i retten, så dommeren har et oplyst grundlag at træffe sin beslutning ud fra.

Som din advokat formidler jeg din vinkel på sagen i retten og får det gjort klart og tydeligt, hvad du mener er bedst for dit barn. Så er det bagefter op til dommeren at træffe en afgørelse ud fra det.

Susse K. Fraaby – skarp juridisk rådgivning i sager om forældremyndighed

Tag fat i mig på tlf. 53 507 507 og mail skf@advohus.dk eller du kan tage fat i min assistent Nina Starck på tlf. 70 30 54 25 eller mail: nst@advohus.dk

  • Møderet for Landsretten
  • Cand.jur. fra Københavns Universitet
  • Advokat (L)

Jeg skaber operationelle, juridiske løsninger

Jeg brænder for juraen og for at skabe operationelle, juridiske løsninger indenfor den juridiske ramme, der er sat af vores lovgivning. Dine rettigheder og forpligtelser skal overholdes af myndigheder og borgere.