Ud over at klare det juridiske, guider vi dig trygt gennem processerne. Vi er på din side og arbejder for at skaffe de bedste betingelser for dig og dit barn.

Danmarks stærkeste børnesagsteam – seks advokater med speciale i forældremyndighedssager

Har du brug for hjælp i forbindelse med forældremyndighed, bopæl eller samvær så tøv ikke med at kontakte Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Vi er seks advokater i familieretsteamet, der er specialister i lige netop sager om børn. Du får ikke bare én dygtig familieretsadvokat men et helt team af familieretseksperter bag dig.

Danmarks bedste advokat i sager om børn? Vi mener, det er os!

Hos os får du ikke blot én advokat – men et helt team af specialister bag dig. Vi hjælper med din sag over hele Danmark. Tag fat i os nu!

Din familieretsadvokat – vi hjælper i hele Danmark

Vi kan være din advokat både i Familiehuset og Familieretten uanset, hvor du bor i landet. Vi har flere tusind sager bag os fra hele Danmark og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Med os ved din side slipper du for at holde styr på formalia og paragraffer og er sikret en advokat, der er fuldt og helt på din side og kan stille de rigtige spørgsmål. Vi sørger for at få din side af sagen frem i lyset og har altid dit barns trivsel i fokus for vores arbejde.

Vi er eksperterne inden for forældremyndighed, bopæl, samvær og tvangsfjernelse

Vi optræder ofte i medierne som eksperter, både i forældremyndighedssager, bopæl, samvær og tvangsfjernelsessager. Og vi underviser andre advokater i den nyeste lovgivning om børn og børnesager.

Kontakt os nu

Kontakt os, hvis du har brug for en snak om din situation og dine rettigheder, når det handler om forældremyndighed. Vi er klar til at hjælpe med din sag – og du får selvfølgelig din egen advokat – og resten af teamet som backup.
Oplever du problemer med samværet i forbindelse med, eller efter en skilsmisse? Samværsadvokaten er din ekspert i sager om samvær. Vi står til rådighed for dig i sager om samvær og er fuldt opmærksomme på, hvor følsom og vigtig sagen er for dig og dit barn.
Er du er i fare for at få tvangsfjernet dit barn, eller står du midt i en sag om tvangsfjernelse? Tag fat i dit team af advokater med speciale i sager om tvangsfjernelse af børn. Vi kan være ved din side gennem hele sagen og sikre, at du får den bedst mulige behandling gennem systemet.